فهرست
تاریخچه ی پتروشیمی........................1
صنایع پتروشیمی..........................3
واحدهای بالا دست..........................3
واحدهای بنیادی............................4
واحدهای واسطه ای..........................4
واحدهای نهائی............................5
واحدهای پائین دست.........................5
کراکینگ با بخار آب........................6
شیمی فیزیک پیرولیز هیدروکربن های اشباع....7
ملاحظات ترمودینامیکی.......................7
مشخصات سینتیکی............................8
متغیرهای عملیاتی کراکینگ با بخار آب.....13
دمای واکنش...............................13
زمان ماند................................15
فشار جزیی هیدروکربن و نقش بخار آب........16
بررسی مفهوم شدت..........................18
اثر نوع خوراک بر عملکرد واحد.............20
کراکینگ با بخار آب اتان، پروپان و بوتان..21
کراکینگ با بخار آب نفتا..................24
کراکینگ با بخار آب گازوئیل...............25
کراکینگ با بخار نفت خام..................27
کراکینگ با بخار آب صنعتی.................28
کوره ها.................................31
طراحی کوره و ترتیب داخلی آنها............31
کوئنچ....................................36
کک زدایی و مدت زمان عملکرد واحد..........38
تفکیک اولیۀ محصولات.......................40
تفکیک و تخلیص محصولات کراکینگ.............41
واحد کراکینگ_1545899055_14030_4651_1337.zip2.31 MB |